| |
|
| Форум "Голгофа" |
| Молодіжна християнська газета "DZЕРКАЛО" |
| Mishanchik | Дата: Четверг, 2008-02-21, 16:42:09 | Повідомлення # 1 |
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлення: 104
Репутація: 2 [4%]
Статус: Offline
| У Рівному зявляється нова неформальна газета під назвою «DZЕРКАЛО», що створена молоддю нашої церкви за підтримки молодіжної громадської організації «НОВИЙ РІВЕНЬ». Газета буде виходити щомісяця для безплатного розповсюдження. Перший випуск тиражем 1000 екземплярів можна вже буде побачити на День святого валентина. Метою створення цієї газети є покращення духовного розвитку молоді, донесення до них слова Божого, відкрити духовний світ молоді, навчити їх розпізнавати добро і зло, що добре, а що погане, допомогти звільнитись від шкідливих звичок, поділитися секретами успіху та розповісти про таїнство кохання. Дати зрозуміти людям, що є інший світ, реальний світ, існує нове життя. Ми прагнемо показати життя з Богом. Розказати людям хто такий Ісус і чому Він любить кожного з нас. Ми хочемо спонукати людину стати перед Богом тим , ким вона є, бути самою собою, знайти себе в цьому світі і не думати про те, шо кажуть люди. Навчити шанувати своїх батьків та дотримуватися не тільки моральних норм, а ще й 10 заповідей Божих. Для всіх бажаючих доступний електронний варіант газети. Також запрошуємо до співпраці всіх хто має матеріали та хоче і вміє писати - пишіть нам.
Чим більше людина знає, тим більше вона розуміє, що мало знає!
|
| |
| | |
| aroma | Дата: П'ятница, 2008-02-22, 00:51:07 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлення: 35
Репутація: 1 [2%]
| Я б вам порадив би змінити титулку (чи це логотип, не знаю) бо дзеркало якесь більш дівоче таке... я б подумав шо газета для дівчат про красу. І читається "дзеркОло"
Чи не я, Господи?
|
| |
| | |
| sergiyko | Дата: П'ятница, 2008-02-22, 04:09:10 | Повідомлення # 3 |
Генералиссимус
Повідомлення: 3
Репутація: 0 [0%]
| Quote (aroma) Я б вам порадив би змінити титулку (чи це логотип, не знаю) бо дзеркало якесь більш дівоче таке... я б подумав шо газета для дівчат про красу. дякуємо за пораду, приймемо до уваги.
Для слави Бога! За ради України! На користь людям!
|
| |
| | |
| Vadia | Дата: П'ятница, 2008-02-22, 11:24:41 | Повідомлення # 4 |
Майор
Група: Модераторы
Повідомлення: 87
| букви в одному стілі зеркало зовсім в іншому... зробіть можливо в кінці зеркало, і більше. І тути вставляйте якийсь тематичні рефлектації. Молодці корочше. Я виписував газету "Для Тебя". То дуже був задоволений... Думаю якщо ви робитимите більш для міста, то буде ще ефективніше, бо зможете розглядати місцеві нюанси.. А ще корочше: СЛАВА БОГУ!
|
| |
| | |
| aroma | Дата: П'ятница, 2008-02-22, 14:42:16 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Та нє, назву ф топку однозначно. Тай саме дзеркало "дівчаче" таке... і назва дитяча, мені нагадує "зірочка", "джерельце" і т.п. Це ж "неформальна газета". І назва має бути відповідна. І над версткою контенту я б попрацював бо неформального там нічого не побачив. Фотка на першій сторінці прикольна. І ще радив би робити ПДФ журнала, бо те що є — незручно.
Чи не я, Господи?
|
| |
| | |
| FYBX | Дата: Субота, 2008-02-23, 10:59:00 | Повідомлення # 6 |
Майор
Повідомлення: 92
| здається спочатку планувалося шо це газета для дівчат....
я справжня християнська джентельВУменка :-)
|
| |
| | |
| sergiyko | Дата: Вівторок, 2008-02-26, 09:18:01 | Повідомлення # 7 |
Генералиссимус
Повідомлення: 3
Репутація: 0 [0%]
| Привіт, а тепер про все почерзі: - газета справді розраховна на дівчат більше ніж на хлопців, тому ДЗЕРКАЛО; - пдф - свята правда, але нажаль не вийшло, - перший номер деже багато займав місця - наступні будуть у пдф, та й згодом цей викинемо в пдф; - неформальна - бо не така як інші, а не "неформальна" в плані музики; Щиро вдячний за конструктивну критику, буду ще більш вдячний, якщо так і продовжуватимите. Також пишіть, якщо є матеріали, фото і т.д. - noviy.riven@gmail.com
Для слави Бога! За ради України! На користь людям!
|
| |
| | |
| Anastasia | Дата: Вівторок, 2008-02-26, 09:42:36 | Повідомлення # 8 |
Сержант
Повідомлення: 38
| Газетка....да...а мені вона подобається! І я дуже рада,що маю змогу туди щось писать і фоткать.....звичайно,якби вона по місту розповсюджувалась було б краще...але дасть Бог і таке буде!
|
| |
| | |
| Vadia | Дата: Вівторок, 2008-02-26, 12:06:35 | Повідомлення # 9 |
Майор
Повідомлення: 87
| Anastasia, а ця фото з кедами? це ти фоткала? ги...
|
| |
| | |
| FYBX | Дата: П'ятница, 2008-02-29, 15:27:58 | Повідомлення # 10 |
Майор
| да це вона, вона вона вона НАША НАСТЯ!!!! фоти класні
|
| |
| | |
| aroma | Дата: Неділя, 2008-03-02, 00:11:21 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Quote неформальна - бо не така як інші Чим вона відрізняється від інших?
Чи не я, Господи?
|
| |
| | |
| FYBX | Дата: Понеділок, 2008-03-03, 16:06:12 | Повідомлення # 12 |
Майор
| з християнським наклоном
|
| |
| |
|
|
|