| |
|
| Форум "Голгофа" |
| Ми до Бога чи Бог до нас?? |
| Mishanchik | Дата: Субота, 2007-05-12, 23:57:01 | Повідомлення # 1 |
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлення: 104
Репутація: 2 [4%]
Статус: Offline
| Читав я декілька цікавих книжок по прославленню і наткнувся на таке запитання: один автор каже що кульмінація прославлення це коли ми підносимся до Бога "на гору Сіон", а інший автор пише, що Божа присутність наповняє церкву в момент прославлення і нікому нікуди не треба підноситись! Я заплутався...
Чим більше людина знає, тим більше вона розуміє, що мало знає!
|
| |
| | |
| aroma | Дата: Вівторок, 2008-01-15, 14:39:29 | Повідомлення # 2 |
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлення: 35
Репутація: 1 [2%]
| Просто питання: що таке слава?
Чи не я, Господи?
|
| |
| | |
| Vadia | Дата: Середа, 2008-01-16, 18:14:31 | Повідомлення # 3 |
Майор
Група: Модераторы
Повідомлення: 87
| як говорить словник: широка популярність, визнання чиїхось заслуг... Той, ким пишаються, хто своїми заслугами приніс широке визнання... Quote (Mishanchik) а інший автор пише, що Божа присутність наповняє церкву в момент прославлення і нікому нікуди не треба підноситись! весело. Біблія ж пише: "Матв.18:20 Бо де двоє чи троє в Ім'я Моє зібрані, там Я серед них." Бог серед вас, прославляйте Його, спілкуйтесь з Ним, радуйтесь в Ньому.
|
| |
| | |
| Mishanchik | Дата: Середа, 2008-01-23, 14:25:26 | Повідомлення # 4 |
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлення: 104
| Я розумію, що Божа присутність буває різна і це можна легко прослідкувати на Біблії. Наприклад: Бог всюди сущий... це всім зрозуміло... Далі Quote (Vadia) "Матв.18:20 Бо де двоє чи троє в Ім'я Моє зібрані, тамЯ серед них." І найбільше проявлення Божої присутності це було тоді коли Соломон побудував храм для Бога в нього занесли ковчег і написано, що була така Божа слава серед них що під "потолком" стояла хмара і ніхто не міг нормально стояти!
Чим більше людина знає, тим більше вона розуміє, що мало знає!
|
| |
| | |
| Vadia | Дата: Середа, 2008-01-23, 20:10:29 | Повідомлення # 5 |
Майор
Повідомлення: 87
| а як Мойсей на гору пішов? то тав вобще нород не підпускали... а потім на лице не можна було дивитись, а це тільки відображення..
|
| |
| | |
| Noviday | Дата: Середа, 2008-03-26, 23:15:42 | Повідомлення # 6 |
Рядовой
Група: Пользователи
Повідомлення: 9
Репутація: 0 [0%]
| Да это все было! Но Библия говорит по этому поводу что настало время когда истинные поклонники будут поклонятся в духе и истине (Иоан. 4:23)! Все поклонение происходит внутри нашего сердца!
Новый день - скоро и в твоем сердце...
|
| |
| | | | |
| FYBX | Дата: Понеділок, 2008-06-02, 18:09:08 | Повідомлення # 8 |
Майор
Повідомлення: 92
Репутація: 1 [2%]
| БОг не дивиться на обличчя!!!!!
я справжня християнська джентельВУменка :-)
|
| |
| |
|
|
|