Форум "Голгофа"
Вітаємо Вас на нашому форумі.
Ми цінуємо вашу увагу та запрошуємо приєднатися до обговорення
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з1
Форум "Голгофа" » Головний розділ » Родина » Надто турботливі батьки (причини. проблема. як реагувати)
Надто турботливі батьки
VadiaДата: Понеділок, 2008-01-21, 18:04:24 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Модераторы
Повідомлення: 87
Репутація: 2 [4%]
Статус: Offline
Дуже часто чую від молоді невдоволення, що батьки надто вже крепко за них турбуються, зовсім не даючи дитині вільного життя.
Панічний трах за дитину - як з цим боротись?
Страх щоб дитина не пішла від Бога в світ - як поступати мудро?
Як правильно поводитись дітям щоб можна було втілювати свої мрії і залишатись в мірі з батьками?

(Дуже хотів би чути думки батьків і дітей які мали і мають такі проблеми. А також тих кому вдалось знайти відповіді на ці питання)

MishanchikДата: Понеділок, 2008-01-21, 23:20:37 | Повідомлення # 2
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлення: 104
Репутація: 2 [4%]
Quote (Vadia)
Страх щоб дитина не пішла від Бога в світ - як поступати мудро?

В мене інша проблема не дуже панічна, але... Батьки переживають про те щоб я не сильно захоплювався Богом!
І все тому що батьки не віруючі!
Мені одного разу мама сказала: "Я знаю ти хоч щоб я прийшла в вашу церкву, але цього не буде"
І це реально заставляє упускати руки в молитві за покаяння!

Так шо якшо ваші батькі за вас моляться - це круто!

Чим більше людина знає, тим більше вона розуміє, що мало знає!

FYBXДата: П'ятница, 2008-01-25, 14:15:56 | Повідомлення # 3
Майор
Повідомлення: 92
Репутація: 1 [2%]
ну потрібно все робити для того щоб батьки довіряли. бути мудрою дитиною, думаю кожен добре знає своїх батьків, і чого вони інколи поводяться дивно. підхід треба знати. тут всіх під одну планку не загониш!
а мені батьки забагато свободи давали, і дають....тож проблема. раніш мені здавалося шо вони не піклуються і що їм начхати, але я помилялася) biggrin

я справжня християнська джентельВУменка :-)

AnastasiaДата: П'ятница, 2008-01-25, 23:50:31 | Повідомлення # 4
Сержант
Повідомлення: 38
Анічка в мене те саме...але знаєш,вчора в мене була з ними розмова....і я зрозуміла,як я їх безмежно люблю!
Реагувати на батьків треба спокійно - навіть в самих кризових ситуаціях!Вони ж батьки і ніколи не побажають тобі гіршого!Ось візьмем навіть ту ж Ілонку.В неї проблема в тому,що тато її не випускає до нас ... але він бажає їй кращого!Тому і хотів на групку прийти - все провірить!....Чи мій тато,їде знов на заробітки!Так,мені не буде його хватать,але я реально розумію ,що він для сім'ї старається.....Люди....давайте цінувати наших батьків!

FYBXДата: Субота, 2008-01-26, 10:48:56 | Повідомлення # 5
Майор
Повідомлення: 92
да просто хоч які вони б не було але потрібно слухатися. Бог так сказав.

я справжня християнська джентельВУменка :-)

AnastasiaДата: Понеділок, 2008-02-11, 11:02:28 | Повідомлення # 6
Сержант
Повідомлення: 38
Нє....ну батьки це таке. Турботливість - це їхній діагноз! Знаєте,я зустрічалась один раз в житті з віруючим хлопчиком.
Цікаво те,що він був занадто правильний і турботливий....це було роки три назад.Але тільки зараз я зрозуміла,що це
круто,коли не надміру!Іноді я думаю,що зря ми тоді розстались....треба старатись і нам бути тубротливими. Знаєте деяким людям не хватає тої турботи.Тому я вважаю,що якщо бачиш,що комусь чогось не хватає,то потрібно не стояти осторонь
а допомагати! Це,як АСКОРБІНКА.....комусь нормально з'їсти 2-3,а кому і одної хватає.....а комусь взагалі,аж алергія з'являється....

Форум "Голгофа" » Головний розділ » Родина » Надто турботливі батьки (причини. проблема. як реагувати)
Сторінка 1 з1
Пошук:

Всі права захищені і належать Господу - Ісусу © 2006