| |
|
| Форум "Голгофа" |
| Надто турботливі батьки |
| Vadia | Дата: Понеділок, 2008-01-21, 18:04:24 | Повідомлення # 1 |
Майор
Група: Модераторы
Повідомлення: 87
Репутація: 2 [4%]
Статус: Offline
| Дуже часто чую від молоді невдоволення, що батьки надто вже крепко за них турбуються, зовсім не даючи дитині вільного життя. Панічний трах за дитину - як з цим боротись? Страх щоб дитина не пішла від Бога в світ - як поступати мудро? Як правильно поводитись дітям щоб можна було втілювати свої мрії і залишатись в мірі з батьками? (Дуже хотів би чути думки батьків і дітей які мали і мають такі проблеми. А також тих кому вдалось знайти відповіді на ці питання)
|
| |
| | |
| Mishanchik | Дата: Понеділок, 2008-01-21, 23:20:37 | Повідомлення # 2 |
Генералиссимус
Група: Администраторы
Повідомлення: 104
Репутація: 2 [4%]
| Quote (Vadia) Страх щоб дитина не пішла від Бога в світ - як поступати мудро? В мене інша проблема не дуже панічна, але... Батьки переживають про те щоб я не сильно захоплювався Богом! І все тому що батьки не віруючі! Мені одного разу мама сказала: "Я знаю ти хоч щоб я прийшла в вашу церкву, але цього не буде" І це реально заставляє упускати руки в молитві за покаяння! Так шо якшо ваші батькі за вас моляться - це круто!
Чим більше людина знає, тим більше вона розуміє, що мало знає!
|
| |
| | |
| FYBX | Дата: П'ятница, 2008-01-25, 14:15:56 | Повідомлення # 3 |
Майор
Повідомлення: 92
Репутація: 1 [2%]
| ну потрібно все робити для того щоб батьки довіряли. бути мудрою дитиною, думаю кожен добре знає своїх батьків, і чого вони інколи поводяться дивно. підхід треба знати. тут всіх під одну планку не загониш! а мені батьки забагато свободи давали, і дають....тож проблема. раніш мені здавалося шо вони не піклуються і що їм начхати, але я помилялася)
я справжня християнська джентельВУменка :-)
|
| |
| | |
| Anastasia | Дата: П'ятница, 2008-01-25, 23:50:31 | Повідомлення # 4 |
Сержант
Повідомлення: 38
| Анічка в мене те саме...але знаєш,вчора в мене була з ними розмова....і я зрозуміла,як я їх безмежно люблю! Реагувати на батьків треба спокійно - навіть в самих кризових ситуаціях!Вони ж батьки і ніколи не побажають тобі гіршого!Ось візьмем навіть ту ж Ілонку.В неї проблема в тому,що тато її не випускає до нас ... але він бажає їй кращого!Тому і хотів на групку прийти - все провірить!....Чи мій тато,їде знов на заробітки!Так,мені не буде його хватать,але я реально розумію ,що він для сім'ї старається.....Люди....давайте цінувати наших батьків!
|
| |
| | |
| FYBX | Дата: Субота, 2008-01-26, 10:48:56 | Повідомлення # 5 |
Майор
Повідомлення: 92
| да просто хоч які вони б не було але потрібно слухатися. Бог так сказав.
я справжня християнська джентельВУменка :-)
|
| |
| | |
| Anastasia | Дата: Понеділок, 2008-02-11, 11:02:28 | Повідомлення # 6 |
Сержант
Повідомлення: 38
| Нє....ну батьки це таке. Турботливість - це їхній діагноз! Знаєте,я зустрічалась один раз в житті з віруючим хлопчиком. Цікаво те,що він був занадто правильний і турботливий....це було роки три назад.Але тільки зараз я зрозуміла,що це круто,коли не надміру!Іноді я думаю,що зря ми тоді розстались....треба старатись і нам бути тубротливими. Знаєте деяким людям не хватає тої турботи.Тому я вважаю,що якщо бачиш,що комусь чогось не хватає,то потрібно не стояти осторонь а допомагати! Це,як АСКОРБІНКА.....комусь нормально з'їсти 2-3,а кому і одної хватає.....а комусь взагалі,аж алергія з'являється....
|
| |
| |
|
|
|